Menu
Canada / Roadtrips

Fall Foliage in Canada

We hadden al heel lang de wens om tijdens de herfst een keer de Indian Summer in Noord-Oost Amerika en Canada te gaan bekijken. Dat was er in de afgelopen jaren alsmaar niet van gekomen. Toevallig hadden we in oktober 2021 een week vrij staan omdat andere afspraken niet doorgingen. Dat viel samen met de heropening van Canada voor toeristen. Canada was op 7 september weer open gegaan voor gevaccineerde reizigers, dus we hebben direct geboekt om in deze periode alle prachtige herfstkleuren te kunnen zien. De globale route zag er als volgt uit (in de dagverslagen staan de gedetailleerde routes per dag):

Het is een roadtrip van 9 dagen geworden waarin we iets meer dan 3000km hebben gereden. Tijdens de trip hebben we heel veel hoogtepunten gezien, zoals Algonquin Park met de schitterende herfstkleuren. Geweldige uitzichten over de great lakes met specifiek Lake Huron en natuurlijk een bezoek aan de wereldberoemde Niagara watervallen.

We hebben van elke dag een uitgebreid verslag gemaakt. Hieronder staan de verslagen met de gedetailleerde routes per dag:

canada roadtrip: verslag per dag

Nog geen reacties

    Laat een reactie achter