Menu

Over Ons

Fenny werkt als directeur marketing en communicatie bij een bedrijf in Helmond en Patrick werkt als directeur bij hetzelfde bedrijf.

We hebben een grote hobby in reizen. Vroeger gingen we vooral naar Azië met Thailand en Maleisië als onze favorieten. Op ons vakantieoverzicht kun je in compacte vorm een complete lijst zien van alle bestemmingen waar we ooit zijn geweest.

Sinds 2008 reizen we vooral naar de Verenigde Staten van Amerika, waarbij het westen van de USA ons favoriete gebied is. Las Vegas is onze favoriete stad en daarom vaak het startpunt van onze trips.

Inmiddels hebben we er al heel wat roadtrips op zitten en vele tienduizenden kilometers gemaakt. Van alle roadtrips die we hebben gemaakt kun je op deze site gedetailleerde reisverslagen lezen.

Tijdens onze reizen maken we elke dag een verslag via Twitter, dus je zult op deze site veel tweets aantreffen. Mocht je ons (live) willen volgen als we op reis zijn, volg ons dan op Twitter, Facebook of Instagram.

Er wordt nog steeds gebouwd aan de site, dus niet alle reisverslagen zijn helemaal compleet. De komende tijd worden die verslagen bijgewerkt. We hopen dat je er wat aan hebt en dat het een inspiratie kan zijn voor een volgende reis die je zelf wil gaan maken.