Foto’s

door Fenny

We maken veel foto’s op onze reizen en de hoogtepunten posten we als een soort van overzicht dagelijks op Twitter en sinds kort ook op Facebook als we op reis zijn.

We kunnen natuurlijk niet alle foto’s op twitter, facebook of instagram posten en daarom hebben we alle foto’s van onze reizen bij elkaar gezet in verschillende fotoalbums. We maken graag foto’s dus van de meeste reizen staan er flink wat foto’s op. Met het bladeren door de fotoalbums kun je een mooie indruk krijgen van onze reizen en wat je allemaal op een specifieke reis tegen kan komen. De foto’s zijn te vinden op https://photos.reispagina.net (klik rechtsboven op “Gallery” om de foto’s weer te geven).

De foto albums van onze roadtrips zijn voorzien van de route, zodat je kan zien welke route we gereden hebben en waar de foto’s tijdens de route zijn gemaakt. Open hiervoor het album van een roadtrip (bijvoorbeeld “Beren en Meren in Canada en de USA” en klik dan rechtsboven op het map icoontje:

Je krijgt dan de routekaart te zien waar de route wordt weergegeven met de foto’s. De routekaarten van de volledige route bevinden zich in het hoofdalbum.

Naast de uitgebreide fotoalbums plaatsen we de allermooiste foto’s ook op ons instagram account. Je kan ons natuurlijk ook volgen op instagram.

[instagram-feed]