Dag 9 Brockville – Montreal (Brussel)

0 reacties

Onderdeel van onze roadtrip Herfstkleuren in Canada

Vandaag vliegen we terug naar huis. Ons vliegtuig vertrek pas om 19:45 dus we hebben nog een aardige dag voor de boeg. Omdat we overnacht hebben in Brockville zijn we nog zo’n 200km van de luchthaven van Montreal af. De route terug naar de luchthaven zag er als volgt uit:

Na een heerlijk ontbijtje in het Hampton Inn pikken we eerst nog de formule 1 in Turkije mee. Gelukkig hebben we een zender op de TV die de F1 uitzendt en dat ook nog eens de SkySports versie, dus dat is helemaal mooi. 

We checken om 11:00 uit bij het hotel en gaan nog even langs de Wallmart voor de laatste boodschappen voor Fenny. Dan gaan we via een route die het merendeel over Highway 2 gaat langs de rivier richting Montreal. Onderweg hebben we nog een aantal mooie stops gemaakt. We stoppen oa in Morrisburg waar we een schitterend uitzicht over de rivier hebben. Omdat de overkant van de rivier de USA is zien we ook nog een aantal bruggen over de VS.

Bij de aankomst in Montreal eerst naar de car rental return van Avis om de Audi weer in te leveren en van daaruit door naar incheck. We komen er bij het inchecken achter dat we voor België nog een Passenger Locator Form (online) in moeten vullen, dus dat ook maar snel gedaan op de telefoon. En we hadden geluk dat er nog upgrades beschikbaar waren tegen een hele mooie prijs, dus dat hebben we voor de retourvlucht graag gedaan.

Na een laatste drankje in de lounge hebben we hele rustige (nacht)vlucht terug gehad van 6 uur waarvan we het grootste deel geslapen hebben.

Daarmee is er een einde gekomen aan een super roadtrip die we op heel erg korte termijn (binnen 3 weken) geboekt en geregeld hebben en hebben we de oostkant van Canada leren kennen als heel erg mooi!

You may also like

Laat een opmerking achter