Fall Foliage Canada

Herfstkleuren in Canada

0 reacties

We hadden al heel lang de wens om tijdens de herfst een keer de herfstkleuren in Canada en Noord-Oost Amerika (ook wel bekend als de fall foliage) te gaan bekijken. Dat was er in de afgelopen jaren alsmaar niet van gekomen. Toevallig hadden we in oktober 2021 een week vrij staan omdat andere afspraken niet doorgingen. Dat viel samen met de heropening van Canada voor toeristen. Canada was op 7 september weer open gegaan voor gevaccineerde reizigers, dus we hebben direct geboekt om in deze periode alle prachtige herfstkleuren in Canada te kunnen zien. De route zag er als volgt uit (in de dagverslagen staan de gedetailleerde routes per dag):

Het is een roadtrip van 9 dagen geworden waarin we iets meer dan 3000km hebben gereden. Tijdens de trip hebben we heel veel hoogtepunten gezien, zoals Algonquin Park met de schitterende herfstkleuren. Het Algonquin Park is één van de beste plekken om de herfstkleuren in Canada te bekijken. Daarnaast hebben we geweldige uitzichten over de great lakes met specifiekLake Huron gezien en natuurlijk een bezoek gebracht aan de wereldberoemde Niagara watervallen.

We hebben van elke dag een uitgebreid verslag gemaakt. Hieronder staan de verslagen met de gedetailleerde routes per dag:

You may also like

Laat een opmerking achter