Standing on a corner in Winslow Arizona (AZ,NV)

0 reacties

Deze keer een mooie voorjaarsvakantie. In de planning stond een mooie roadtrip naar het Seqouia National Park, maar door alle regen in California van de afgelopen maanden en zeker de laatste weken hebben diverse wegen forse schade opgelopen en is het park gesloten. Daarom hebben we op het laatste moment de route omgegooid.

We maken een roadtrip die in het teken staat van het nummer “Take it Easy” van de Eagles. In dat nummer komt een tekst voor die luidt “Standing on a corner in Winslow Arizona” en naar die corner gaan we op zoek. Niet in een rechte lijn natuurlijk, maar we maken er een schitterende roadtrip door Arizona van waar het weer gelukkig een stuk aangenamer is. De route ziet er als volgt uit:

   

   • Globe (AZ) (Holiday Inn Express)

  Korte beschrijving van onze roadtrip

  We vliegen vanaf Düsseldorf naar Amsterdam en daarna door naar Las Vegas. Daar maken we voor de eerste keer gebruik van onze Global Entry. We blijven een paar dagen in Vegas om vervolgens via Oatman op pad te gaan naar Prescott. Onderweg genieten we van een geweldige superbloom die misschien eens in de 30 jaar voorkomt.

  We rijden vanuit Prescott via Sedona naar Globe met onderweg een bezoek aan de Theodore Roosevelt dam. Vanuit Globe rijden we via de Morenci mijn naar Show Low om de volgende dag het Petrified Forest, Winslow Arizona en de Meteor Crater te bezoeken. Vanuit Flagstaff brengen we een bezoek aan de South Rim van de Grand Canyon en rijden we naar Laughlin waar we heerlijk aan de Colorado rivier genieten om vervolgens af te sluiten met een aantal dagen aan het zwembad in Las Vegas.

  You may also like

  Laat een opmerking achter