Dag 8 Niagara Falls naar Brockville

0 reacties

Onderdeel van onze roadtrip Herfstkleuren in Canada

Vandaag de dag gestart met een schitterend uitzicht op de Niagara watervallen vanuit onze kamer in het Hilton Niagara. Werkelijk schitterend om in de vroege ochtend die watervallen zo te zien. 

Omdat we deze vakantie het eerst in de buurt van een IHOP zijn, besluiten we om daar te gaan ontbijten. Deze zit zo ongeveer vast aan het hotel. Hij gaat om 7:30 open en we zijn de eerste die er binnen komen. Normaal gesproken zou het met Thanksgiving super druk moeten zijn, maar de Canadezen lijken dit weekend niet echt op pad te gaan. 

Na een heerlijk ontbijtje gaan we op pad. Het is een aardig stukje rijden naar Brockville onze bestemming van vandaag.

We rijden het eerste stukje nog langs Lake Ontario. Weer een super groot meer waar van alles te vinden is.

We gaan door naar St Jacobs een stadje waar nog mennonieten wonen en we hopelijk wat koetsjes zien. St Jacobs lijkt een wat toeristisch ingesteld stadje, maar we zien zelfs een koetsje in het wild!

Verder zijn we naar een mooie covered bridge gereden die we ook in Amerika al eens hebben gezien. Een bijkomend voordeel van St Jacobs is dat we wat meer om Toronto heen rijden. Toronto is de 4e stad van het Noord Amerika na Mexico City, Los Angeles en New York.

Na een regenachtige rit van een zo’n drie uur komen we aan in Brockville. Hier checken we in bij het Hampton Inn en eten we bij Boston Pizza, een typisch Canadese keten waar we deze vakantie al eerder gegeten hebben. Ze hebben een heerlijke Belgian Moon (zoals ze in Canada de Blue Moon noemen) als afsluiter van de dag.

You may also like

Laat een opmerking achter