Kerst in de Mojave en Sonoran Desert (CA, NV, AZ)

0 reacties

We vieren dit jaar kerst in de Mojave en Sonoran Desert. Daarvoor zijn we op reis geweest naar het westen van Amerika. Daarbij hebben we een roadtrip van 5 dagen gemaakt die ons door de Mojave en de Sonoran Desert voerde. Nieuwjaar hebben we in Las Vegas gevierd met het schitterende vuurwerk en 400.000 anderen op de Las Vegas trip. De route ziet er als volgt uit:

Korte beschrijving van onze roadtrip

We vliegen vanaf Amsterdam naar Los Angeles om daar ons Global Entry interview te doen. Van daaruit rijden we de eerste dag door naar Las Vegas om daar een paar dagen te verblijven. Dan starten we de roadtrip waarin we afdalen naar het zuiden door de Mojave National Preserve en Joshua Tree National Park waarbij we overnachten in Palm Desert.

Vanuit Palm Desert rijden we langs de Salton Sea naar het Sycuan Casino in El Cajon waar we kerstavond vieren. Vanuit El Cajon rijden we langs de Mexicaanse grens om via Quartzsite naar Lake Havasu te gaan waar we een bezoek brengen een de London Bridge en de kerstsfeer meemaken op eerste kerstdag. Na Lake Havasu rijden we via Laughlin weer terug naar Las Vegas om daar Nieuwjaar 2023 te vieren.

amerika roadtrip: verslag per dag

You may also like

Laat een opmerking achter