Dag 3 Los Angeles – Palm Springs

0 reacties

Hotels/Overnachtingen
Holiday Inn

Reisverslag
Vandaag zijn we vanuit LA naar Palm Springs gereden. Eerst een heel lang stuk over de I10. Daarbij valt op hoe groot LA en de voorsteden van LA zijn. Je bent dus gewoon 2 uur onderweg op een highway (6 baans en een paar keer in de file) voordat je een beetje uit de bebouwing weg bent.

Langs de weg zijn we gestopt bij de desert hills shopping outlet . Hier heb ik flink wat nieuwe kleding ingeslagen. Ik had ook maar één spijkerbroek en éé t-shirt bij. Voldoende reden dus om bij de Ralph Lauren store even in te slaan. De huidige dollarkoers is ook heel erg fijn op zo’n moment Omdat Fenny niet kon lopen moesten we daar ook iets voor regelen. Het bleek dat we gratis een rolstoel konden krijgen bij het shopping center. Dat was dus mooi meegenomen. Fenny hebben we in een rolstoel gezet en die heb ik de hele weg door de mall rondgereden. Ze kon dan ook meteen fijn zitten toen ik de kleren aan het passen was.

Vanuit het outlet center zijn we naar Palm Springs gereden. Dat is een erg groen gedeelte in de woestijn. Veelal oude mensen die hier hun oude dag slijten. We zijn ingecheckt in het Holiday Inn. Tegenover het HI, was een shopping center. Nadat Fenny op bed was gaan liggen ben ik daar nog even gaan kijken. In eerste instantie alleen maar vage winkeltjes, maar toevallig ook een ‘Ralphs’.
Daar heb ik dus mooi in kunnen slaan (drinken, chips, fruit etc.). Toen weer terug naar het hotel . Daar aangekomen, uitgeput op bed gevallen. Nog even gekeken naar HBO met het gevecht tussen ‘de la Hoya’ en ‘Forbes’, en vervolgens om 8:15 gaan slapen (tis wat met die Jetlag).

You may also like

Laat een opmerking achter