Dag 2 Los Angeles

0 reacties

Vandaag zijn we de hele dag in LA geweest. We zijn eerst naar het Hollywood sign gereden (je weet wel dat ding dat je vaak in documentaires ziet). Ik heb er ook een foto van om te bewijzen dat we er zijn geweest.

Vanuit de Hollywood Hills zijn we via Franklin Ave. naar Hollywood Boulevard gereden. Via Hollywood Boulevard zijn we naar Sun Set Boulevard gereden. Vanaf SunSet kun je rechtsafslaan en dan ben je in de duurste postcode van LA, Beverly Hills (90210).

Bij het nemen van een foto daar, ging Fenny helaas door haar enkel. De rit was toen ook ten einde en we zijn snel terug gegaan naar het hotel om de enkel te koelen met ijs. Fenny is achterin gaan zitten en heeft haar voet omhoog gehouden.

Met Fenny in het hotel ben ik op pad gegaan om een enkelbrace en rekverband te halen. Gelukkig was er een Rite-Aid dichtbij het hotel. Zeg maar een drogisterij ter grote van een XL-Albert Heijn, alleen dan als soort van Etos. Ik heb nooit geweten dat er zoveel drogisterij spullen zijn. Gelukkig hadden ze ook 3 soorten enkel braces en veel soorten rekverband.

Nadat Fenny goed verzorgt is achtergelaten ben ik nog op pad gegaan met de Hotelbus (gratis shuttle!) naar Universal Studio’s. Daar hebben ze een groot winkelcentrum bij en daar heb ik dus flink wat inkopen gedaan. Souvernirs en ook een echte Hollywood Fleece trui omdat het de komende dagen wat kouder kan worden, als we verder de bergen in gaan.

Morgen even kijken hoe de enkel het houdt. We moeten dan naar Palm Springs. We zijn van plan om daar nog even te stoppen bij een outlet, maar we moeten even kijken hoe dat gaat. Ik heb nog wel wat spullen nodig, want ik heb 2 t-shirts en 2 broeken meegenomen. Niet echt genoeg dus… Fenny mag dan de auto bewaken (hoeven we de koffers ook niet onbewaakt achter te laten )

You may also like

Laat een opmerking achter