Dagtrip Nipton – Laughlin – Nelson

0 reacties

Vandaag een dagtrip gemaakt die wel vaker maken als we in Vegas zijn. We zijn vanuit ons Hotel naar Nipton gereden. Vandaar door naar het Laughlin “het ‘poor-man’s Las Vegas” wat we altijd erg leuk vinden en als laatste stop naar Nelson Ghost Town.

We zijn eerst naar de mountain pass gereden op de I15 omdat die een dag geleden nog gesloten was. De I15 is de grote weg tussen Los Angeles en Las Vegas. Vanwege hevige sneeuwval was die weg gesloten en zaten veel mensen vast in Primm of ze kwamen weer terug naar Vegas. Wij zijn een dag later (toen hij weer open was) even gaan kijken wat er nu precies aan de hand was.

Bij Nipton maken we altijd een stop. Het is eigenlijk geen dorpje, maar een verzameling van wat gebouwen en een leuke spoorwegovergang waar je soms hele lange treinen voorbij ziet komen. Dit keer kwam er eentje voorbij toe we aan kwamen rijden!

Vanuit Nipton door naar Laughlin. Daar door het Pioneer Hotel en Casino gelopen om zo aan de achterkant even langs de Colorado rivier te wandelen me alle kerstsfeer die ze hebben gemaakt.

Van Laughlin door naar Nelson Ghosttown. Een kleine ghosttown die een beetje toeristisch is.

Maar als je een klein stukje verder door rijdt dan kom je aan de rand van de Colorado rivier en heb je een schitterend uitzicht met helemaal niemand in de buurt.

Onderdeel van het verslag Nieuwjaar in Las Vegas 2019/2020

You may also like

Laat een opmerking achter