Düsseldorf – Las Vegas

0 reacties

Een nieuwe trip om nieuwjaar in Las Vegas 2020 te vieren! Vandaag vliegen we vanaf onze favoriete luchthaven Düsseldorf via Londen Heathrow naar Las Vegas.

De vorige keer hebben we gebruik gemaakt van de nieuwe parkeerrobot en dat doen we deze keer weer. Je parkeert je auto dan in een box waarna het luik dicht gaat. Dan komt er een robot aan en die schuift voorzichtig twee armen onder de auto, neemt hem mee en zet hem op zijn plek. Bij terugkomst haalt diezelfde robot je auto weer op en zet hem weer in de box waar jij hem op komt halen. Leuk systeem en mooi om te zien. Alleen wel jammer dat het autoalarm altijd afgaat als de auto door de robot wordt meegenomen 😉

De auto wegzetten in een box waarna die wordt opgehaald door een parkeerrobot

Nadat we door de douane zijn gegaan op de luchthaven in Düsseldorf maken we nog even gebruik van de Hugo Junckers lounge op Düsseldorf. Op zich niks speciaals, maar prima om even wat te drinken te pakken.

Heathrow

De vlucht naar Heathrow duurt maar 45 minuten, dus voordat we goed en wel opgestegen zijn kunnen we alweer gaan dalen. Heathrow is zoals gewoonlijk altijd mooi in kerstsfeer. Helaas komen we vanuit Düsseldorf aan in Terminal 5 en vertrekt de vlucht naar Las Vegas vanaf Terminal 3. Dat houdt in dat we met een bus tussen de terminal worden vervoerd.

Bus van T5 naar T3

Na een lange vlucht en een korte nacht worden we wakker bij de zonsopkomst in Las Vegas.

Onderdeel van het verslag Nieuwjaar in Las Vegas 2019/2020

You may also like

Laat een opmerking achter