Dag 3 Seattle – Vancouver

0 reacties

Vandaag gaan we grens over naar Canada. Eerst rijden we via een mooie route langs de kust naar het noorden om bij Vancouver de grens over te gaan.

Nadat we de grens zijn overgestoken gaan we eerst het hotel opzoeken om de koffers te droppen. We willen nl graag ’s middags met de whale watching mee op de boot om te gaan kijken naar orca’s.

Vanuit het hotel vlug naar de Seabreeze Adventures om met de 14:00 sailing mee te kunnen. We hadden niet gereserveerd omdat we niet wisten of we op tijd zouden zijn, maar het was geen enkel probleem. Een aardige mevrouw hielp ons voortreffelijk. We zijn nog even wezen eten bij de Subway. Ik kon een jas lenen en Fenny kwam erachter dat ze haar jasje was vergeten bij de Subway. Omdat we al bezig waren met de boot in orde maken ging de eigenaar van Seabreeze even de jas ophalen, wat een service!

We hebben bewust niet gekozen voor een Zodiac (die botst teveel), maar een meer stabiele boot. De boot ging nog wel flink op en neer, maar het was prima te doen. Een hele mooie boottocht naar het zuiden op zoek naar de orca’s. We kwamen langs hele mooie eilanden waar schijnbaar Tom Cruise ook nog een optrekje heeft. Uiteindelijk na 1,5 uur varen hebben we de orca’s gevonden (ze zaten ver weg). Een hele mooie ervaring om die beesten zo vlak bij de kust te zien.

Gisteren Whale Watching in Vancouver. 5 uur op een boot en heel veel Orca's gezien! http://t.co/TBOyXClZ

Na een half uurtje zijn we weer terug gevaren naar de haven. Van daar uit de auto terug gepakt naar het River Rock hotel. Het hotel was schitterend. Er was een heel mooi casino met daarbij de gebruikelijke restaurants. We hebben gekozen voor wat fastfood omdat we op tijd naar bed wilden. We waren allebei redelijk verbrand op de boot en erg moe na een inspannende dag.

You may also like

Laat een opmerking achter