De eerste dag wandelen door Macau

0 reacties

De eerste dag in Macau worden we pas laat wakker. Door het tijdverschil zijn we voor ons gevoel aan de vroege kant, maar de wekker zegt iets anders. Dan maar gebruik maken van de room service en een heerlijk ontbijtje op bed laten brengen 🙂

We maken ons op om lekker een stukje te gaan wandelen door Taipa Village.

Macau is een oude Portugese kolonie en heeft flink wat Portugese invloeden. Het is heel erg vreemd om door een land te lopen waar alles Chinees is, maar waar de omgeving je toch echt aan iets anders doet denken.

Het is wel lekker als je uiteindelijk ook weer ergens binnen kan afkoelen. Met 31 graden is het vrij benauwd en dat wandelen zorgt er wel voor dat je het flink warm krijgt. Pfffff…

Na een flinke wandeling komen we uiteindelijke weer aan bij ons hotel. Daar koelen we eerst even flink af en springen we even onder de douche na al die inspanning. Vanavond gaan we nl eten bij een echt Michelin sterren restaurant! De Golden Peacock in het Venetian Macau is het eerste Indiase Michelin sterren restaurant in Azië. Het eten was er echt super lekker met een heel speciaal Macau biertje!

Na het eten maken we nog een klein rondje over de Cotai Strip (zeg maar de Aziatische variant van de Las Vegas strip). Ze hebben er in elk geval goed naar gekeken en we zien zelfs een Eiffeltoren in Azië.

You may also like

Laat een opmerking achter