Roadtrip voorbereiding met de ouders van Fenny

0 reacties

We gaan in mei op vakantie met de vader en moeder van Fenny. Het leek de moeder van Fenny wel leuk om eens bij oude bekenden op bezoek te gaan in Bakersfield Californië. Dat kwam goed uit want wij waren ook al van plan om in Mei die kant op de te gaan! Meteen afgesproken dus en Pa gaat ook nog mee!

Er is een GoogleMap gemaakt van de volledige route die we af gaan leggen.

Op deze map kun je precies volgen wat we allemaal gaan doen. Hij is interactief met filmpjes en video’s.

In het kort komt het op het volgende neer. We vliegen eerst vanaf Düsseldorf naar London met British Airways. Daar stappen we vervolgens op de transatlantische vlucht met Virgin Atlantic (Premium Economy) naar Los Angeles. We overnachten daar en rijden de volgende dag via Oatman naar de Grand Canyon. Daar overnachten we opnieuw. Dan rijden we via Williams en de Hoover Dam naar Las Vegas. Daar blijven we 2 nachten slapen in het Bellagio met uitzicht op de fonteinen! Na Vegas onveilig te hebben gemaakt gaan we via Death Valley door naar Bakersfield. Daar overnachten Pa en Ma een paar nachten.

Wij rijden intussen door voor een mooie route langs Highway 1. Overnachten bij Yosemite en daarna een nacht in Visalia bij het Sequoia National Park. Na deze dagen pikken we Pa en Ma weer op en rijden we samen naar het vliegveld van Los Angeles. Zij gaan terug naar huis en wij stappen op het vliegtuig richting Las Vegas, waar de dag erna de World Series of Poker 2009 beginnen. Wij blijven nog een paar nachten daar en komen de week daarop weer terug.

You may also like

Laat een opmerking achter