Dag 1 Düsseldorf naar New York met overnachting in Yonkers

0 reacties

Op 26 mei 2019 zijn we op reis gegaan voor een roadtrip in het oosten van Amerika. Normaal gesproken gaan we altijd naar de westkant omdat die kant van Amerika ons altijd meer trekt dan de oostkant. Maar omdat we deze keer maar een weekje op pad konden en we goedkope tickets tegenkwamen van EuroWings hebben we besloten om een keer een route aan de oostkant te doen.

‘s-morgens vroeg zijn we op pad gegaan naar onze favoriete luchthaven Dusseldorf Airport. Daar hebben we de auto geparkeerd en met onze Priority Pass hadden we toegang tot de Hugo Juckers lounge. Nadat we daar een drankje hebben gepakt zijn we vertrokken met EuroWings.

Op weg naar New York! https://t.co/pCygZ3dMR0

We vlogen dit keer Premium Economy omdat we gezien hadden op YouTube dat deze prima was bij EuroWings. Nou eerlijk gezegd denken we daar na deze vlucht ietsje anders over 😉

Aangekomen in New York en meteen de auto opgehaald. https://t.co/p5jt1q9WhS

Na aankomst in New York op de luchthaven Newark gelijk door naar de autoverhuur. We huren altijd bij Alamo. De mevrouw die er stond wilde ons natuurlijk weer afschepen met een kleinere auto dan we hadden gehuurd “nee, dit is ook echt een full-size….”, euh nee dus, maar die Tahoe wel ;-)). Dus na aangegeven dat we een aantal keer per jaar bij Alamo huren en echt op zoek waren naar die Tahoe snapte ze het en kregen we alsnog de auto mee die we geboekt hadden. Daarna onderweg naar ons eerste hotel het Hampton Inn in Yonkers.

Onderweg uitzicht op de skyline van Manhattan https://t.co/Qs3iT4NflV
Skyline vanaf een brug https://t.co/9ALmyzzbLa

Onze favoriete hotelketen in Amerika is het Hampton Inn. Hampton is onderdeel van de Hilton familie en aangezien we Hilton Gold zijn kunnen we hier puntjes sparen en hebben we wat voordelen.

Prima hotelkamer in onze favoriete keten Hampton Inn by Hilton https://t.co/4AQ930TtX3

En natuurlijk super veel honger, dus lekker eten bij de lokale Applebee’s!

Nadat we zijn ingecheckt bij het Hampton Inn in Yonkers maar meteen op zijn Amerikaans gaan eten bij #applebees https://t.co/PCANU1FXj6
Applebees is zo’n echt typisch Amerikaans restaurantketen met veel tv’s met sportwedstrijden https://t.co/CejZXRc65F

Daarna lekker slapen in het heerlijke cloud nine bedje van het Hampton-Inn. Morgen weer een drukke dag met een trip naar de Mohegan Sun in Uncasville.

You may also like

Laat een opmerking achter