Nai Yang beach in Thailand – Phuket

0 reacties

Stad / Streek
Phuket

Hotels:
Arahmas (Phuket) tegenwoordig Marriot

Reisverslag
Eigenlijk zouden we in maart naar Thailand zijn gegaan. Helaas liep dat anders, omdat Fenny op het parkeerterrein van het van der Valk A4 hotel ter val kwam en haar arm brak. Toen alles weer was genezen werd het tijd om een nieuwe poging te wagen om alsnog naar Thailand te gaan.

Dit keer kwam er een mooie aanbieding voorbij van Best Tours waarmee we vanuit België, met Martinair met een tussenstop in Colombo naar Phuket vliegen. We verblijven twee weken in het nieuwe hotel Arahmas aan Nai Yang beach. Een prachtig hotel, met een heerlijke poolacces-kamer. Hierdoor springen we iedere dag rechtstreeks vanuit de kamer in het zwembad.

Het hotel is heel stil en rustig en alles is erg nieuw. We hebben gezellig contact met de andere Belgische hotelgasten: een stelletje op huwelijksreis en een homostel. Het is een fantastische vakantie waar we ook een auto huren om zo een paar keer het eiland te verkennen. In de omgeving van het hotel is vrijwel niets te doen behalve een klein ‘straatje’ een eind verderop. Hier gaan we een paar keer heen.

Indrukwekkend is het verlaten hotel dat door de tsunami is vernield en niet meer opgebouwd is. De herinneringen aan de dag van de tsunami zijn nog duidelijk aanwezig. De mensen in het straatje vertellen ook over alle toeristen die niet meer kwamen na de tsunami. Ze hopen op het gereedkomen van een ander hotel (het Indigo Pearl) dat wordt gerenoveerd. We hebben een fantastische en relaxte vakantie in het prachtige hotel.

You may also like

Laat een opmerking achter