Indiase bruiloft in Thailand

0 reacties

In maart vlak voor de pandemie in alle hevigheid is losgebarsten zijn we naar Thailand geweest. Een weekje naar Hua Hin (onder Bangkok) om te genieten van de Thaise cultuur en het lekker Thaise eten.

We zijn gevlogen vanaf Brussel met Qatar via Doha naar Bangkok. We hadden een vlucht om 8:00 ’s morgens, dus vandaar dat we voor de eerste keer een overnachting in het Sheraton in Brussel hadden geboekt. Een prima hotel aan de terminal bij de luchthaven. In de ochtend loop je zo naar buiten en meteen door de terminal in.

Na een prima vlucht met Qatar, het eerste deel (BRU-DOH) in de nieuwe A350 en daarna (DOH-BKK) in de Q-Suite. We hadden flink wat chloor doekjes meegenomen om de omgeving schoon te maken. Op de vliegvelden waren nog geen mondkapjes te zien.

Bij de aankomst in Bangkok werden we netjes opgewacht door een Toyota Fortuner van HuaHinCab die we van tevoren hadden geboekt. Een prima auto voor de 3 uur durende rit naar Hua Hin. Helaas hadden we wel een redelijk hoestende chauffeur in de auto, maar hij had wel een mondkapje op. Zou het corona zijn geweest?!?

We kwamen erg vroeg aan in de ochtend aan in Hua Hin, maar mochten gelukkig eerst inchecken in een andere kamer. Daar hebben we eerst een paar uurtjes geslapen en rond 13:00 was onze eigen kamer klaar en konden we verkassen. Een schitterende kamer met Pool Access waardoor we rechtstreeks vanuit de kamer, zo het zwembad in kunnen.

De Thaise cultuur is er eentje die wij heel erg kunnen waarderen en de monniken die je over rond ziet lopen maken daar natuurlijk onlosmakelijk onderdel van uit.

Het hotel beschikt zoals elk hotel ook over een huistempeltje

You may also like

Laat een opmerking achter