Priority Telecom Dutch Open Soestduinen

0 reacties

Hotels/Overnachtingen

Hilton Royal Parc Soestduinen

Reisverslag

Vrijdag zijn we op uitnodiging naar het Priority Telecom Dutch Open (Amersfoort) geweest. We vonden het wel aardig om er meteen een weekendje van te maken en Fenny heeft een leuk hotel gezocht in de buurt van Amersfoort. Het hotel en de omgeving zijn heel mooi. Een rustig hotel, een Hilton, maar toch een beetje familiesfeer met een heel goede service. ’s Avonds lekker in Amersfoort wezen eten. Amersfoort is een mooie stad met een oud centrum en leuke restaurantjes.

De volgende dag via de Nieuwland route, die voerde langs Almere zo de Flevopolder in, richting Bataviastad (shopping outlet) in Lelystad. Dat leverde een beste buit op in de vorm van een aantal nieuwe nieuwe kleren. ’s avonds kwam er een noodweer langs dat heel Nederland zowat ontregelde. Patrick heeft er nog een foto van gemaakt (in het fotoalbum). Na de hoosbui lekker naar Utrecht om wat te eten en te stappen.

De laatste dag de Heuvelrug route, die langs paleis soestdijk voert, gedaan en later in de middag weer naar huis toe. Dit stukje nederland is heel mooi om een weekendje in door te brengen. Relatieve rust en toch vlakbij Amersfoort (heel mooi) en Utrecht.

You may also like

Laat een opmerking achter