Lindos, het witte dorpje van Rhodos

0 reacties


Juli 2007 Griekenland, Rhodos, Mitsis Lindos Memories

Na de reis naar Thailand in februari besluiten we om nu in Europa te blijven. Omdat we inmiddels al zo verwend zijn met alle mooie hotels in Azië is het nog best lastig om iets te vinden dat én mooi én betaalbaar is in Europa. We willen graag eens een keer naar Griekenland en vinden een mooi hotel op Rhodos: het Mitsis Lindos Memories.

Het hotel ligt vlak bij het prachtige dorpje Lindos dat ook wel “het witte dorpje” wordt genoemd. Hier eten we iedere avond heerlijk op de dakterrassen van de vele restaurantjes. Ook huren we een auto (van een Belgische vrouw in het hotel) voor een aantal dagen en rijden in een paar dagtrips het hele eiland rond. De wegen zijn over het algemeen prima, dankzij de steun van de EU, zoals overal op borden te lezen is. Het hotel is mooi en ook het ontbijtbuffet is zeer uitgebreid. De eerste kamer heeft een heel smal klein bedje, maar gelukkig kunnen we snel omwisselen voor een kamer met twee losse bedden.

Het is alle dagen schitterend weer, erg warm overdag. Toch zwemmen we weinig, want het water in het zwembad is extreem koud. De zee is ook niet zo uitnodigend, met een klein rotsachtig strandje. We hebben een fijne, gezellige vakantie en vliegen na een week weer terug met Arkefly naar Schiphol.

De foto’s zijn hier te bekijken.

Laat een opmerking achter