Nieuwjaar in Las Vegas Nieuwjaar 2013/2014

0 reacties

In december zijn we nieuwjaar wezen vieren in Las Vegas. De foto’s zijn hier te vinden.

Zoals altijd zijn we gevlogen met British Airways onze favoriete maatschappij. Zij hebben de beste aansluiting naar Las Vegas toe met een overstap in Londen. Rustig op Heathrow overstappen en dan in één directe lijn door naar Las Vegas.

We kregen een hele mooi aanbieding van de Exellent parking op Schiphol en omdat je nooi kan vertrouwen op het weer in december hebben we daar dan ook maar gebruik van gemaakt.  Ik moet zeggen dat dit perfect werkt. Je parkeert je auto in een afgesloten parkeergarage tegen de vertrekhal aan. De deur door en je staat direct in vertrekhal 3 aan de balies. Van autodeur tot vertrekbalie zit echt geen 200 meter. Perfect geregeld!

Het was in elk geval prima weer deze december, dus we hebben geen last van de sneeuw gehad.

De reis ging erg voorspoedig. Voordat we er goed en wel erg in hadden hingen we al boven de woestijn in Utah en op weg naar de daling in Las Vegas.

Daarna de auto ophalen bij de Car Rental in Las Vegas. We hebben dit keer niet bij Alamo geboekt, maar bij Dollar omdat die iets goedkoper was. Dit keer ook geen standard SUV, maar een mid-size SUV, omdat we toch alleen maar in de buurt van Las Vegas rond rijden. Het rijtje bij Dollar was in elk geval een stuk langer dan bij Alamo. Bijkomend probleem is dat bij Dollar in Las Vegas ook nog eens de balies van Thriftys zitten, waardoor er een dubbele rij ontstaat. Zoals gewoonlijk proberen ze je weer van alles aan te smeren, maar natuurlijk ook weer op alles nee gezegd (zelfs geen road side assitance). Met de papier in de hand de auto uit gaan zoeken. Het blijkt dat die auto’s van Dollar in elk geval een stuk kariger zijn uitgerust dan degene die we normaal bij Alamo hebben. Het waren allemaal vrij standaard uitvoeringen en we hebben dus gekozen voor een zwarte Ford Escape.

Met die auto op weg naar de strip naar het Bellagio! De eerste 3 nachten hebben we in het Bellagio geboekt. De laatste nachten en met nieuwjaar zitten we in de Mirage. Het Bellagio heeft het afgelopen jaar een renovatie ondergaan, dus we wilden wel eens kijken hoe het er daar uitzag. Normaal gesproken is het altijd een probleem om die kamer te krijgen die je eigenlijk wil hebben, maar deze keer kwamen we er zonder moeite doorheen. De juiste kamer met uitzicht op de fonteinen. We kiezen altijd voor de Spa tower omdat je dan vanuit de parkeergarage wat makkelijker bij je kamer kan komen. Bellagio is op zich al een attractie en het kan een complete zoo zijn als al die strollers dwars door dat casino lopen. Vandaar de kortste afstand van auto naar kamer 🙂

You may also like

Laat een opmerking achter