Dag 3 Las Vegas

0 reacties

We worden natuurlijk weer vroeg in de ochtend wakker vanwege onze jetlag. Maar dat is geen enkel probleem. We genieten van een geweldige zonsopkomst over de woestijn van Nevada met uitzicht op het Paris hotel voor de Bellagio en willen snel naar beneden om te kijken naar de conservatory van de Bellagio.

Groot voordeel aan het tijdsverschil van 9 uur is dat je de eerste dagen zo vroeg wakker wordt. 6 uur in de ochtend is thuis 15:00 uur in de middag.. dan is wakker worden niet moeilijk om te genieten van de zonsopgang ;) https://t.co/HuBI6cAmI7

Conservatory van de Bellagio

Een groot voordeel van vroeg wakker worden is dat je op tijd voor de meute kan kijken naar het conservatory van de Bellagio. Daar worden om de zoveel weken weer iets nieuws neergezet en nu is die natuurlijk in kerstsfeer. Normaal gesproken is het er super druk, maar als je heel vroeg in de ochtend bent zoals wij om 7:00 uur, dan is er nog bijna niemand. De bloemen ruiken er heerlijk en ze worden net bijgewerkt door het conservatory team van de Bellagio die het onderhoud doet. We maken aardig wat foto’s omdat we nog een foto nodig hebben voor onze kerstkaart die we vanuit Vegas nog moeten versturen.

Ook de Bellagio is helemaal in kerstsferen https://t.co/UwgPVXD5vF
De binnentuin, de Conservatory genoemd, is weer prachtig https://t.co/tjEhGs4aWd
Met allerlei mooie huisjes tussen de bloemen en planten https://t.co/tg3lAlSM3p
Zo schattig ook die ijsbeertjes https://t.co/Mq5stQEbN0
Alles wordt dagelijks weer bijgewerkt met verse bloemen waar nodig https://t.co/UkxGB2aYGf

Aan het conservatory zit het restaurant van Sadelle’s vast. Een prima plek voor ontbijt en lunch. Het is op dit moment niet druk, dus die pakken waar meteen even mee. We zitten weer op een mooi plekje en genieten van ons ontbijtje, terwijl het binnen een half uur echt wel een stuk drukker wordt. Weer gelukt om de drukte wat te ontwijken in Vegas.

Wandeling over de strip

Na het ontbijt wandelen we richting Bally’s wat tegenwoordig Horseshoe heet. Daar hebben ze een maand geleden een nieuwe pokerroom geopend met een duidelijke connectie naar de World Series of Poker die voortaan ook in de Horseshoe worden gehouden. De pokerroom ziet er schitterend uit en er hangt een super leuke sfeer. Daar komen we nog wel vaker deze vakantie!

Onze oude pokerroom zat in de Mirage, maar helaas is die sinds Covid-19 gesloten en die komt ook niet meer terug. De Mirage is nl verkocht aan Hard Rock en zal na de verbouwing pas in 2025/2026 volledig Hard Rock zijn. Misschien gaat het hotel tijdens de verbouwing nog dicht, maar zoals het er nu uit ziet blijft het in elk geval in 2023 gewoon open onder de naam Mirage.

Om nog een keer te kunnen genieten van de Mirage maken we een mooie wandeling over de strip van de Horseshoe naar de Mirage. Als we bij de Mirage binnen komen hangt er een beetje een vreemde sfeer omdat ze vanalles aan het ombouwen zijn. Hard Rock is net twee dagen eigenaar en je ziet dat alles een iedereen nog wat zoekende is.

Ook hier een ijsbeertje en heel veel groen in de binnentuin https://t.co/JEzqnAywum

Voorbereiding op de roadtrip

Na ons bezoek aan de Mirage lopen we terug naar het Bellagio en hebben we er een flinke wandeling op zitten. Even uitrusten op bed voordat we weer op pad gaan. We moeten nl nog even naar de Walmart om spullen in te slaan voor onze roadtrip. We brengen een bezoek aan ‘onze’ Walmart bij het vliegveld.

Vanaf de Walmart rijden we door richting Henderson om even te shoppen bij Dillards bij the Galleria at Sunset. Met twee shirts rijker verlaten we Dillards en gaan we richting de Red Lobster voor het avondeten. Deze Red Lobster zit vlakbij de Galleria dus we hoeven niet zover te rijden.

Na het avondeten is het alweer donker en rond 18:00 rijden we terug richting de Bellagio. Als we aankomen zijn we al redelijk moe, maar er ligt een heerlijk chocolaatje klaar van de housekeeping op het nachtkastje. We gaan lekker slapen want morgen gaan we een flink stuk rijden naar Palm Desert door het de Mojave National Preserve en Joshua Tree National Park.

Het zijn de kleine dingen die het zo speciaal maken: Voor het slapengaan nog chocolaatjes gekregen van housekeeping op het nachtkastje https://t.co/VxFeJu4fV0

You may also like

Laat een opmerking achter