Menu
Amerika

Dag 2 Las Vegas

Onderdeel van onze roadtrip De schitterende trip naar Yellowstone en Wyoming (CA,NV,ID,MT,WY,UT,AZ)

Vandaag begint de dag vroeg. We worden wakker om 5:30 en dat is helemaal geen gekke tijd gezien de jetlag. We zijn maar 1 keer wakker geweest en dat is waarschijnlijk omdat we onze reisdag zo vroeg zijn gestart om 2:25 ‘s nachts. Met zo’n slaaptekort op pad gaan maakt dat je de eerste nacht lekker bij kan slapen.

Deze ochtend staat het Bellagio Conservatory op het programma. We besluiten om in de Aria eerst even uit de lift op de promenade uit te stappen. Daar vinden we de kortste weg naar het zwembad en tevens een Starbucks. Voor mij kan de dag niet starten zonder koffie dus ik ben blij om te zien dat er een Starbucks is! We pakken snel wat koffie en een koek voordat we op pad gaan naar het Bellagio.

De temperatuur in de ochtend om 8:05 is nog heerlijk. Het trammetje tussen de Aria en de Bellagio begint om 8:00 met rijden, dus dat komt mooi uit. Na een korte rit komen we aan bij wat jarenlang onze vast stek was, de Spa Tower in de Bellagio. Van daaruit lopen we naar de conservatory en die ziet er erg mooi uit. De conservatory heeft elke paar maanden een nieuw thema. Dit keer een wilde dieren opzet van bloemen. Deze is helemaal nieuw en hebben we nog nooit gezien. We besluiten om meteen bij Sadelle’s wat in de hoek van het conservatory zit te gaan eten. Er staat nl geen rij en dat is uitzonderlijk. We krijgen een hele mooie tafel met uitzicht op het zwembad en kunnen direct gaan zitten. Lekker scrambled eggs met fruit, koffie en een diet coke. Heerlijk ontbijtje! 

Na het ontbijt wandelen we van de Bellagio door naar Bally’s. Daar wordt dit jaar de World Series of Poker gehouden (normaal gesproken in de Rio). De conferentieruimtes zijn nog niet open en er staat een flinke hoeveelheid volk voor dag 1b van het main-event. De buy-in is $10.000,- en dan mag je meedoen aan het wereldkampioenschap. 

Het ziet er allemaal weer indrukwekkend uit, de grote conferentiezalen met een enorme hoeveelheid aan honderden pokertafels. Wij zijn bij de start van de dag en horen hoe Jack Effel (de toernooibaas) het toernooi van vandaag opent met de legendarische woorden ‘Shuffle up and deal!”.

Na nog wat rond te hebben gewandeld gaan we via Paris en Planet Hollywood op pad naar Wallgreens. We hebben nl een bagageband nodig voor om de koffer van Fenny. Daar is een pootje van de koffer losgelaten. Een oud euvel wat al eens eerder is voorgekomen. Hoewel we super fijne koffers hebben, is dat wel een zwak punt ervan. We komen geen kofferband tegen, maar wel duck tape en daar kun je ook alles mee maken. Dus we nemen maar een rol mee en besluiten die eroverheen te plakken. Dan zit het in elk geval weer vast voor als we morgen de korte vlucht van Las Vegas naar Los Angeles pakken met Alaska Airlines.

De temperatuur begint aardig op te lopen richting 37 graden en we hebben al flinke afstanden gelopen, dus we besluiten om terug te gaan naar de Aria en daar de rest van de middag door te brengen. We hebben om 17:30 een reservering bij onze favoriete Thai Lemongrass in de Aria en daar willen we ook op tijd zijn. Die avond eten we dan ook weer de heerlijke gele en panang curry van Lemongrass. Altijd een feestje om hier weer te zijn! Moe maar voldaan zoeken we de kamer op, waar we om 21:00 heerlijk in slaap vallen.

Onderdeel van onze roadtrip De schitterende trip naar Yellowstone en Wyoming (CA,NV,ID,MT,WY,UT,AZ)

Nog geen reacties

    Laat een reactie achter