Maleisië – Formule 1 & Langkawi (03-2002)


Click for Kuala Lumpur, Malaysia Forecast

Stad / Streek
Kuala Lumpur (formule 1)
Port Dickson
Langkawi

Corus (Kuala Lumpur)
Corus Paradise (Port Dickson)
Tanjung Rhu (Langkawi)

Reisverslag
Bij ons vorige bezoek aan Maleisië hebben we het circuit van Sepang alleen van de buitenkant bekeken. Nu gaan we ook daadwerkelijk naar de ‘hottest race of the world’; de Grand Prix van Maleisië. Maar eerst brengen we enkele dagen door in Kuala Lumpur in een hotel aan de voet van de Petronas Twin Towers. We maken een paar dagtochten en brengen een bezoek aan de Batu-caves. Met een huurauto naar Port Dickson, onze uitvalsbasis voor drie dagen bezoek aan het circuit voor de Formule 1-wedstrijd. Hierna met een binnenlandse vlucht door naar Langkawi voor een hernieuwde kennismaking met het paradijs: Tanjung Rhu.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *